2010. június 26., szombat

Európai Nagydíj - Valencia - harmadik szabadedzés

Hát nem kevés meglepetést tartogatott a harmadik valenciai szabadedzés, ugyanis Robert Kubica másodikként fejezte be az edzést, és így a két Red Bull közé ékelte be magát.A nagy meglepetés, hogy Adrian Sutil, a 4. helyen zárt, így lehetséges, hogy a Force India versenyképes autót hozott Valenciaba. Szintén érdekesség hogy Sutil a tegnapi győztes időt autózó Alonsot is megelőzte ezen az edzésen. A 7. és 8. helyen Liuzzi és Barichello zárt így megelőzve a Button, Hamilton párost.
Schumacher szenved a valenciai pályán,a tegnap sem kitűnő eredményt ma egy 15. pozícióval koronázta.

A Red Bull jó formában van és az F csatornának köszönhetően - ami úgy néz ki bevált - valószínüsíthető, hogy az időmérő edzésen a rajtrács elején fognak végezni.
A Mclaren nem egyértelmű teljesítménye alapján nehéz megjósolni, hogy csupán altatták a mezőnyt és az időmérőn majd előveszik a tartalékokat vagy valóban nem megy minden a legnagyobb rendben. Én minden esetre az első 5 hely valamelyikére jósolom őket.
Nehéz lenne a Renault teljesítményét is előrejelezni, viszont az tény hogy Kubica kirobbanó formában van és vele mindig kell számolni.
A Mercedes GP is okozhat meglepetést de valószinüleg nem fognak pole pozicioért harcolni.
A nagy kérdés a Ferrari. Vajon mit tud az új átépített autó.?

Majd meglátjuk 15:00 tól.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése